Ginkgo Zorgprojecten
 

Gingko zorgprojectenContact
Ginkgo Zorgprojecten kunt u bereiken op de volgende wijzen:

Per post:
Ginkgo Zorgprojecten
Lucia Tielen
Lijsterstraat 31
3514 TA Utrecht

Telefonisch:
M 06 18428808

Per e-mail:
E info@ginkgozorgprojecten.nl

Ginkgo Zorgprojecten is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Utrecht onder nummer 30174564. Het Postbanknummer is 9068044.

Lopen
(ongeveer 15 minuten) vanaf station Utrecht CS naar Lucia Tielen, Ginkgo Zorgprojecten
Adres: Lijsterstraat 31, 3514 TA, tel: 030 2717512

Vanaf centrale hal Utrecht CS naar uitgang Vredenburg. Bij V&D roltrappen naar beneden nemen. Dan kom je op het Vredenburg. Plein schuin links oversteken, richting hotel Best Western. Op de hoek naar rechts, Lange Viestraat op. Dan kruis je de Oude Gracht. Deze naar links opgaan, aan de rechterkant van het water (aan de overkant zie je de Rembrant bioscoop). Met de bocht mee naar rechts (het Nijntje pleintje), de Asch van Wijckskade op. Dan de eerste grote brug naar links over gaan; dit is de Asch van Wijcksbrug. Je komt nu op de Hopakker. Na ongeveer 40 meter, de eerste straat rechts, waar een fietstrommel staat. Dit is de Lijsterstraat. Net het hoekje door, aan de rechterhand is nummer 31.

Openbaar Vervoer
Vanaf station Utrecht centraal neem je de stadsbus 5 richting Voordorp. Je stapt uit bij de molen op de Adelaarstraat (halte Adelaarstraat). Je slaat direct rechtsaf (Hopakker) en neemt na ongeveer 100 meter de tweede zijstraat links (Nieuwe Koekoekstraat) en direct na ongeveer 10 meter de eerste rechts. Je bent dan in de Lijsterstraat. Nummer 31 is na ongeveer 20 meter aan je linkerhand. De busreis is ongeveer 10 minuten. De opstaphalte is tegenover de uitstaphalte op de Adelaarstraat.

Eigen vervoer

Vul hier uw adres in:
Postcode
Straat
Plaats
LandOntworpen door: Ontworpen door die zijn goed